Ik vind het erg fijn als je je bestelling een beoordeling zou willen geven door hieronder een aantal sterren te geven. Aanvullend een reactie schrijven over je ervaring is helemaal top!

Rating: 4.6 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Miriam
8 maanden geleden

Hanneke heeft me erg goed en fijn geholpen met twee gepersonaliseerde borden voor een huwelijk. Prachtig geworden, en ook blij met haar ideeën en het enthousiasme waarmee we in de voorbereiding samen tot het ontwerp gekomen zijn.

Aanrader! Ik ga deze mogelijkheid zeker onthouden voor de toekomst en raad het iedereen aan.

Rozemarijn
10 maanden geleden

In een woord.. wauw!!!
Wat een mooie items, in het echt veel mooier als op je site. Ontzettend blij mee & gaan dan ook erg goed gebruikt worden. Ga zo door!!

Sandra
2 jaar geleden

Hanneke heeft mij al diverse keren geholpen aan top creaties. Zij heeft voor mij twee bloemborden en twee borstenbekers/tietenpotjes gemaakt.

Haar enthousiasme weet ze via de chat door te geven. Dit werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je in alle vertrouwen een opdracht aan haar kunt geven.
Niets is haar te gek. U vraagt, zij draait! <3

Roxanne
2 jaar geleden

Ik ben zo blij met mijn mooie swirl mokken. Inmiddels bezit ik nu 2 paar. Hanneke's enthousiasme werkt aanstekelijk en je merkt dat er onwijs veel liefde in haar werk zit. Dat maakt het NOG leuker om een bestelling te doen en de mokken te gebruiken.

Tot snel weer Hanneke, ik heb nog zoveel moois gezien wat ik ook wil hebben ;-)

Inge
2 jaar geleden

Hanneke is op haar best als je haar vrij laat in haar creativiteit, dan creëert ze de meest prachtige dingen in de mooiste kleur combinaties.

Maar ook als je bepaalde wensen hebt, denkt ze mee en het komt altijd tot z’n recht in het uiteindelijke stuk. Ik heb al een aantal HD originals in huis, zoals vier fijne (en grote!) thee mokken, een klein hangpotje, een schenk kannetje en wat zeephouders. En nu vergeet ik vast nog iets.

Hanneke’s creaties zijn ook erg geschikt als cadeau, zo heb ik mijn moeder met Moederdag ook al met een HD Originals verrast.

Marieke
2 jaar geleden

Wat ben ik fan van HD Originals! Het is lastig kiezen waar ik het gelukkigst mee ben! Maar de vaasjes met de namen van onze kinderen, en de mooie spaarpot vind ik toch wel echt GEWELDIG!
Wat ik zo geweldig vind is dat Hanneke ook echt met je mee wil denken! We hebben inmiddels een hele mooie samenwerking met onze massagekaarsen die in echte HD Originals kannetjes zijn gegoten, en de mini diffusers voor mijn oliën!
En buiten deze producten om zijn natuurlijk haar signature producten super gaaf! Als ik aan HD Originals denk, denk ik aan swirls, olielampen en hangplantjes!

Muriël
2 jaar geleden

Ik heb al verschillende HD Originals artikelen in huis staan. Meest recente toevoeging is een saladeschaal voor 2 personen met een bijpassend bord, passend bij ons interieur. Super hoe Hanneke elke keer meedenkt om de producten helemaal naar wens te maken. En natuurlijk de swirls zijn een echte favoriet hier in huis, daar kun je er geen genoeg van hebben! Helemaal happy met zulke unieke producten in huis.

Joyce
2 jaar geleden

Super blij met de gepersonaliseerde taartscheppen die Hanneke voor ons heeft gemaakt. Ze zijn strak, stijlvol en natuurlijk uniek. Zowel een eye catcher voor in de kast, als een handig gebruiksvoorwerp!

Negar
2 jaar geleden

Erg blij met mijn speciaal handgemaakte hang boobies mok. Als ik me niet vergis 1ste boobies werkstuk dat HDoriginals heeft gemaakt en zo inmiddels veel meer. Fijn dat er naar mijn wensen geluisterd werd tot in details. Een aanrader!

Petra
2 jaar geleden

Ik ben erg blij met het bloempotje voor aan de muur, mooi diepgroen, zoals ik ook gevraagd had. Deze hangt in onze overkapping met een leuke kunstplant erin. Heel blij mee, Hanneke is een echte kunstenaar met haar draaitafel, bovendien wordt alles met veel aandacht en zorg door Hanneke ingepakt.